Addres

De Klerkstraat 31, 8300 Knokke-Heist

Tel.

+32 487 51 07 75

Email

guillaume@kineknokke.be

Een sportarts is een dokter die gespecialiseerd is in aandoeningen en klachten van het houdings- en bewegingsapparaat, alsook in inspanningsdiagnostiek.
Heb je klachten rond beweging, overbelasting, inspanning en conditie, dan kan je bij de sportarts terecht. Deze klachten hoeven dus niet sportgerelateerd te zijn. Een sportarts kan bijvoorbeeld ook revalidatie-adviezen geven aan patiënten die vanwege een ziekte opnieuw conditie moeten opbouwen, of opnieuw moeten leren bewegen. Daarnaast houdt een sportarts zich ook bezig met de behandeling van sportblessures en sportmedische begeleiding van teams en individuele sporters. Ook voor sportkeuring, sportbegeleiding en advies omtrent voeding kun je bij de sportarts terecht.

Onze troef?
Ten eerste is dr. Stubbe overtuigd dat sport toegankelijk moet zijn voor iedereen; ook voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Zo heeft dr. Stubbe als reumatoloog én sportarts een dubbele pet op en is zij uitstekend geplaatst om o.a. reumapatiënten in een sportief kader te begeleiden.
Ten tweede is er de meerwaarde om als sportarts in de praktijk van Kine Knokke te werken; de nauwe samenwerking tussen kinesist, sportcoach en sportarts zorgt ervoor dat de patiënt van diagnose tot behandeling kan genieten van een multidisciplinaire aanpak en een nauwe opvolging.